Om sidan

Vi som driver primorekobutiken.se är engagerade miljö och samhällsaktivister som vill skapa en bättre värld. Vi har helt enkelt fått nog av den kapitalistiska ångvälten som drar över vår jord. Vi tycker det är hemskt att både djur och människor får lida för att en liten klick elitister ska kunna bli omotiverat mäktiga och rika.

natur

Våra målsättningar

Med denna bloggen vill vi publicera tankar, idéer och synsätt som kan inspirera och motivera andra människor till ett mer ekologiskt, hållbart och underbart liv! Vi tror inte man blir lycklig bara för att man varje år köper den senaste tekniken, äter skräpmat varje dag och får sin kulturella och kreativa stimulans från TV och datorspel.

Vi vill väcka människors slumrande och ibland helt sovande sinne. Vi tror att alla människor skulle må mycket bättre av att leva ett mer holistiskt och äkta liv.

Till exempel tappar många människor idag kontakten med naturen. Vi tror att det finns ett uråldrigt band mellan människa och natur. Mer och mer personer lever hela sina liv i storstäder med all den stress och dåliga vanor som uppstår. Detta tror vi är mycket skadligt och något vi vill motverka!

Men på många sätt är det bra att tekniken går framåt. Vi kan redan nu titta på hur vår hälsa mår genom att göra hälsokontroll på nätet.

Att hitta hälsodrycker som kan vara renande för kroppen är fantastiskt. Här har vi skrivit om Kombucha och vart du kan köpa drycken!

Vill ni komma i kontakt med oss hittar ni vårt kontaktformulär här. Vi är öppna för olika sorters samarbeten.