Ekologisk matkasse och Ekologisk mat online

ekologisk matkasse

Innehållsförteckning

Detta inlägg är en annons för Ecoviva, Sjöstrand Coffee och Dhermazone och innehåller annonslänkar.

Var rädd om ditt arv – satsa på ekologisk matkasse!

Vår moder jord ger oss det vi behöver, men vi har inte gett jorden en chans när vi tärt och förpestat den med diverse miljögifter, men det har inte alltid varit så.  I tidernas begynnelse så levde människorna bara på vad jorden gav. Eld var en lyx som bara kunde åtnjutas någon gång under sommarhalvåret, men påhittig som människan är så hittade man till slut ett sätt att tämja elden så man kunde värma sig, men framför allt laga mat. Maten var inte längre rå eller fermenterad utan nu hade man plötsligt möjlighet att tillaga maten. Så rullade livet på i generation efter generation. Sedan kom industrialiseringen och allt började snurra snabbare och snabbare. Mer skulle produceras på kortare tid för att maximera vinsterna. Ekorrhjulet snurrade bara fortare och fortare. En dålig trend hade sett sitt ljus. Stressen och miljögifterna gör människor sjuka och det är en trend som måste få ett stopp.

Få rabatt hos Ecoviva – Få 200 kr rabatt på ditt första köp. Koden gäller endast för nya kunder och en gång per kund.

Nya trender

Som tur är har vi idag börjat inse att vi måste gå tillbaka i vårt tänk för att få moder jords resurser att räcka och få stopp på alla miljögifter innan vi människor själva är helt förgiftade. Intresset för ekologisk mat har inte varit större i modern tid som den är idag. Intresset bara ökar för varje dag och man kan se i butikshyllorna att det gröna ekologiska sakta men säkert håller på att ta över hyllorna. Det är en god trend både för människor och miljö.

Tidsbristen driver oss att bli smartare

Det är inte bara miljön som påverkar oss utan även tidsbristen i livet. Det är inte lätt för en heltidsarbetande förälder att få livet att gå ihop. Tidsbristen har fått oss att ändra många vanor, bland annat hur vi handlar mat. En affärsidé som tog fart på en gång när den presenterades var matkassen. Den blev snabbt populär bland olika grupper i samhället, inte bara bland småbarnsföräldrarna. Idag har du även möjlighet att välja ett ekologisk alternativ till ekologisk matkasse. Det är en ide som har seglat upp i topp och varit mest framgångsrik bland barnfamiljer som vill ge sina telningar den bästa starten i livet som går med mat utan miljögifter.

Online shoppandet möjliggör

Trots att man numera kan beställa det mesta för uthämtning så såg affärsmännen att det fortfarande fanns stor tidsbrist för de sönderstressade yrkesmänniskorna. Vi stod inför ytterligare en milstolpe i ett förändrat köpbeteende. Mycket av shoppandet har gått över till att ske online där du kan shoppa närhelst du har tid. Shoppingtrenden håller i sig och plockar andel för andel av marknaden. Mat inköpen är inget undantag. Det är busenkelt att sitta hemma eller kanske på lunchrasten på jobbet och beställa sin ekologiska matkasse online. Mat online har blivit en succé. Du sparar på miljön när du inte behöver åka till affären för att handla, dessutom ekologiskt odlad mat som inte behöver fraktas mer än nödvändigt. Hemkörningen till dörren på en bestämd dag och tid gör att leveransen kan samordnas för många. Det kanske t o m är närodlad mat du får i din matkasse. Några klick på datorn och du har beställt mat för en vecka framåt. Kvalitetsmat som är ekologiskt odlad.

Tid över  för nya upptäckter

Den tid du tidigare ödslade på att springa runt i affären för att shoppa är helt plötsligt frigjord för annat. Tid till kvalitetstid med familjen, kanske starta en ny trend med att ta ut hela familjen på något utegym och spendera tiden tillsammans.

Den ultimata presenten

Det är så många fördelar med ekologisk mat, en ekologisk matkasse online. Det är tveklöst en perfekt present att ge bort till någon som har allt redan. Tänk att få ge bort tid i kombination med kvalitet för ett bättre välbefinnande. Härligt smakrika råvaror som producerats under bästa förutsättningar utan miljögifter.

Få rabatt hos Ecoviva

Rabattkod: valkommen200

Få 200 kr rabatt på ditt första köp. Koden gäller endast för nya kunder och en gång per kund.

 

Ekologiskt kaffe

Sjöstrand Coffee Concept, är ett växande svenskt företag med sina rötter i Stockholms skärgård!

Företaget har omvandlat konceptet av kapselkaffe från en av de största miljöbovarna till en harmonisk kombination av svensk design och hållbarhet. Sjöstrand Coffees maskiner är producerade i rostfritt stål för ett långt serviceliv och kaffet är 100% ekologiskt, Fair Trade och klimatpositivt, förvarat i komposterbara kapslar tillverkade av växtfiber.

Kaffe som endast lämnar god smak i sina spår.

ekologiskt kaffe kapslarKonceptet är grundat av en familj med passion för hållbarhet, design och – självklart – riktigt gott kaffe! De vill ge inspiration för en hållbar livsstil med enkla, men banbrytande innovationer som kan leda till ett mer hållbart samhälle.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *