Personliga bröllopspresenter

personliga bröllopspresenter
En av de största och minnesvärda dagarna i ditt liv kommer att vara din bröllopsdag. Du kommer med glädje minnas tillbaka på den nervositet du kände innan där du stod i koret och dörrarna skulle öppnas. Den pirriga och nervösa känslan blandad med glädjen över att få bli vigda och se alla förväntansfulla blickar vända mot er där ni gick fram till altaret. Ni kommer att komma ihåg alla presenter och vem ni fick dem från. Vissa gåvor är mer minnesvärda än andra och kommer ligga er närmare hjärtat och hålla livet ut. Just en sån personlig bröllopspresent önskar de flesta sig

En minnesvärd gåva

En personlig bröllopspresent är alltid roligare att ge och som håller livet ut och skänker minnen är ofta värdefulla gåvor som brudparet önskat sig. Kanske är det några glas eller någon vacker kristallskål med gravering av namn och datum. Kontrollera med brudparet för det kan hända att de har en önskelista över saker som de behöver eller kanske vill ha utan att ha råd med det.

Vacker kristall

Vacker kristall är ett minne från brudparets egna dag. En vacker skål, vas eller glas kan vara en del av Svensk kultur om du valt något Svensk märke. Förutom något klassiskt svenskt märke kan det vara roligt med vackra champagneglas sirligt graverade med parets personliga smeknamn på varandra. Det brukar väcka glada skratt om brudparet öppnar paketet med de vackra kristallglasen som står på en vacker fot med ett hjärta har en ingravering med ordet snuttegubben. Det kan vara något att ta fram och minnas tillbaka på de skratt som det lockade fram hos gästerna som var med och förgyllde er dag. Gör en djupintervju med vardera person innan bröllopet och fråga kluriga frågor och locka ur dem små hemligheter som ni kan bygga er personliga bröllopspresent på.

Ge gåvan efter årstiden

Beroende på vilken årstid brudparet gifter sig så kan man variera sin gåva utifrån när brudparet gifter sig. Vill du ge ett gäng champagneglas så kan det vara en god ide vid bröllop i samband med nyår. Tillsammans med serpentiner och vackra servetter kan du göra ett vackert presentpaket som blir både personligt och vackert. Gör det extra glamoröst med guldserpentiner och matchande servetter och kanske med tillhörande små partyhattar. Sker bröllopet vid midsommartid kan det vara en rolig och personlig grej att ge en kristallskål med ett tillhörande presentkort på räkor eller sill. Eller varför inte göra en liten mini midsommarstång där paketen hänger på de två utstående armarna, se bara till att paketera paketen väl om den skulle råka välta vid festligheterna.

Personliga bröllopspresenter

Personliga bröllopspresenter är inte alltid så lätt att ge bort då man helst ska känna paret väldigt väl. Ett gott råd är att fråga personer som känner brudparet väldigt väl. Kanske ställa frågor till deras föräldrar eller syskon. Det kan ge värdefull information om du vill ge den ultimata och personliga presenten. Är den alltför personlig så kanske det inte alltid är läge att öppna paketet inför alla i församlingen, men tala om det i förväg så att det inte uppstår några pinsamheter, det vill man inte ha på den dag som ska vara fylld av glädje och glada minnen.

Gåvokort eller presentkort

Om man vill att brudparet själv ska välja vad de vill ha kan man ge ett presentkort. Det är kanske inte lika minnesvärt och roligt som att få ett paket, men ändå kan det vara en god ide att ge något som de själv valt och vill ha. Över huvud taget är det en av livets stora händelser och kräver att man anstränger sig lite. Först och främst för att brudparet ska få sin speciella dag och känna sig i centrum av dagen. De sak känna att din present är speciellt utvald för dem och att den är utvald med omsorg. Det är ett presentval som man inte ska ta så lätt på.

Sammanfattningsvis kan man säga att ett lyckat äktenskap inte bygger på de presenter man får, men de hjälper till att bevara det vackra minnet av den speciella dagen. Mest minnesvärd är de personliga presenterna som till exempel glasen med varandras smeknamn. På parets årsdag kan de ombedas att öppna ett paket som de fått spara från bröllopsdagen. Paketet kan innehålla två glas till som har en ny gravering med Herr och Fru smeknamn. Det blir personliga gåvor som kommer växa med åren och öka i värde för paret. Kanske kommer ni bli bjudna på middagar där de dukar med sina speciella glas.

Klicka här för fler presenttips!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *